FEDEZZE FEL GALÉRIÁNKAT!

Ismerje meg Hlinka Zsolt, a Focus Gallery fotográfusának munkásságát: képeink mindegyike az általa látott valóságot örökíti meg. Galériánk kínálatát témák és és exkluzivitásuk alapján rendszereztük, így könnyedén megtalálhatja az elképzeléseihez illő darabot,  amely a lakásdekoráció központi elemévé válhat.

VAJON ILLIK MAJD A KÉP AZ ENTERIŐRBE?

Ha felmerül Önben a kérdés, igényelje látványterv készítés szolgáltatásunkat! Amennyiben elküldi részünkre a dekorálandó falfelület fotóit e-mailben a választott kép nevével, munkatársaink elkészítik Önnek a digitális illusztrációt, ezzel is segítve a megfelelő alkotás megtalálását.
E-mail: info@focusgallery.hu

hungarian-parliament-inside-no6

Parliament inside No.6 – Limitált kollekció, Limitáció: 25, aláírva

20130622_1953L

Horizon No.5 – Limitált kollekció, Limitáció: 25, aláírva

20170108-5421-2L

Andaman Sea No.1 – Exkluzív kollekció, Limitáció: 25, aláírva

DSC_6642newL

Bright Forest – Limitált kollekció, Limitáció: 10, aláírva

20160517-1678L

Manhattan No.5 – Exkluzív kollekció, Limitáció: 25, aláírva

20130723_2388L3

Long Way No.1 – Limitált kollekció, Limitáció: 25, aláírva

20130706_2063L2

Pier – Exkluzív kollekció, Limitáció: 10, aláírva

20130801_2792L

Alone No.1 – Limitált kollekció, Limitáció: 25, aláírva

auditorium-no1-focus-gallery

Auditorium No.1 – Exkluzív kollekció, Limitáció: 25, aláírva

PROFESSZIONÁLIS ALAPANYAGOK

Galériánkban kiemelt figyelmet fordítunk az alkotások művészeti minőségén túl a technikai megvalósításukra is.

Hogy mit is jelent ez? Gyönyörű színeket és időtálló műalkotást, mert nem érjük be kevesebbel!

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ FOTÓNYOMAT

A printek a művészi szinten leginkább elfogadott, Canson Baryta Photographique art papírra történő Giclée nyomtatással készülnek. A Giclée művészi nyomat készítése a nyomtatás új, korszerű módja, mely megfelel a művészek, a gyűjtők és a múzeumok legmagasabb elvárásainak.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ FOTÓNYOMAT ALUMÍNIUM LEMEZ HORDOZÓN

3 mm-es alumínium lemezre kasírozott fényes vagy matt, prémium minőségű, rendkívül széles színskálájú és mélységű fotónyomat. Ugyanúgy mint a többi képnél speciális akasztó kerettel van ellátva, ami nem csak a felfüggesztésért felelős, hanem lebegni látszatja a képet a falon.

FOTÓNYOMAT AKRIL ÜVEG FELÜLETTEL, FOREX LEMEZ HORDOZÓN

UV stabil, és kitűnőek a optikai tulajdonságai, fényáteresztő képessége. Az akril üveg felület a fotográfia hihetetlen színmélységét és intenzitását emeli ki. Sokkal könnyebb mint a hagyományos üveg és törhetetlen. Ez a technikai megoldás a legmagasabb minőséget és eleganciát biztosítja.

Alumínium Print

Dirket nyomtatás szálcsiszolt alumínium lemezre Az egyik leglátványosabb eredményt produkáló technika. Lényege, hogy a fotográfia közvetlenül a fém felületen jelenik meg. Ez az új kortárs design, gyönyörű megjelenítési forma különösen alkalmas a modern, letisztult enteriőrökben. Ez a termék kiemelkedő, nem csak esztétikai szempontból, hanem maga az anyag erőssége és tartóssága okán is. Ezen technikával készülő fotónak egy különleges fémes, prémium minőségű megjelenést kölcsönöz. Lenyűgöző, semmivel össze nem hasonlítható 3D hatású látványt produkál.

Galériánk egyedi alkotásai felkeltették érdeklődését?

Online is megrendelheti fotográfiáinkat!

Bár szívesebben javasoljuk a személyes kiválasztását, amennyiben ez nem lehetséges, webshopunkból könnyedén beszerezheti képeinket. Minden darabnál szerepelnek a pontos adatok, méretek, jellemzők, valamint az árak, fizetési és szállítási feltételek. Kérdése merült fel az online vásárlással kapcsolatban? Forduljunk hozzánk bizalommal!

Galériánk számos kiemelkedő alkotással büszkélkedhet a természetet megörökítő fotográfiák terén, nem véletlenül: az organikus forma a művészet kedvelt témája. Az itt található képek nagy része a hullámokat, tavakat és a tengert ábrázolja, de visszatérő elemek a sziklák, hegyek vagy éppen az olasz hegyvonulatok és azok különleges ritmikája.

Az alábbi kategória középpontjában a város áll: a fotográfiákon az emberalkotta terek szimmetriái szerepelnek. Az alkotások az ismert épületeket, tereket újszerű megvilágításban mutatják meg, legyen szó akár New York nyüzsgő városáról, Olaszország hangulatos tetőcserepeiről vagy Budapest elegáns színházairól. Ha Ön is megrögzött urbanista, az alábbi képek biztosan elnyerik tetszését!

Sokan gondolják, hogy az absztrakt a művészet egy következő lépcsőfoka – ha Ön is egyetért az állítással, szeretnénk figyelmébe ajánlani rendkívüli érzékenységgel elkészített fotográfiáinkat, ahol kevésbé a formák, mint inkább a színek és hangulatok dominálnak: merüljön el a folytonosan kavargó, természet és város ihlette alkotásokban!

Galériánk képeit a témákon kívül ritkaságuk és művészeti eredményeik szerint is rendszereztük. Első kategóriánk, az exkluzív kollekció darabjai között olyan kiemelkedő fotográfiákat is talál, amelyek nemzetközi fotópályázatokon szereztek szakmai elismerést. Ilyen például Urban Symmetry sorozat, amely a Sony World Photography Awards-on 2017-ben az Architecture kategóriában a díjazottak között szerepelt.

Mint a kollekció neve is elárulja, az itt található fotográfiák limitált, azaz előre meghatározott példányszámban készülnek, a képek hátulján pedig megtalálható, hogy hány darabos szériában érhetőek el. Témák tekintetében a korábban felsorolt mindhárom kategória közül válogathat, így a természet szerelmesei, a vérbeli urbanisták és az absztrakt művészet kedvelői is biztosan megtalálják számításaikat.

A művészet mindenki számára elérhető – nyitott kollekciónkat ebben a szellemben alkottuk meg! Bár a fotográfiák minősége és művészi értéke természetesen kiemelkedően magas színvonalat képvisel ennél a kategóriánál is, árukat igyekeztünk úgy megszabni, hogy faliképkét szélesebb körben megvásárolhatóak legyenek, és a lakásdekoráció részévé válhassanak.

EN