WEBSHOP GALÉRIA

Amennyiben konkrét elképzelése van és véglegesen döntött egy kép mellett, válassza bizalommal webshopunkat! Vásárlását számos szolgáltatásunkkal tesszük kényelmessé és biztonságossá: megbízható fizetési és kiszállítási rendszerünk garantálja a minőséget, ezenkívül, ha az online vásárlást preferálja, de esetleg szüksége van némi inspirációra a lakásdekoráció terén, kérje látványterv-készítés szolgáltatásunkat. 

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ FOTÓNYOMAT

A printek a művészi szinten leginkább elfogadott, Canson Baryta Photographique art papírra történő Giclée nyomtatással készülnek. A Giclée művészi nyomat készítése a nyomtatás új, korszerű módja, mely megfelel a művészek, a gyűjtők és a múzeumok legmagasabb elvárásainak.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ FOTÓNYOMAT ALUMÍNIUM LEMEZ HORDOZÓN

3 mm-es alumínium lemezre kasírozott, Canson Baryta Photographique art prémium minőségű, rendkívül széles színskálájú és mélységű fotónyomat. Ugyanúgy mint a többi képnél speciális akasztó kerettel van ellátva, ami nem csak a felfüggesztésért felelős, hanem lebegni láttatja a képet a falon.

FOTÓNYOMAT AKRIL ÜVEG FELÜLETTEL, FOREX LEMEZ HORDOZÓN

UV stabil, és kitűnőek a optikai tulajdonságai, fényáteresztő képessége. Az akril üveg felület a fotográfia hihetetlen színmélységét és intenzitását emeli ki. Sokkal könnyebb mint a hagyományos üveg és törhetetlen. Ez a technikai megoldás a legmagasabb minőséget és eleganciát biztosítja.

Alumínium Print

Direkt nyomtatás szálcsiszolt alumínium lemezre. Az egyik leglátványosabb eredményt produkáló technika. Lényege, hogy a fotográfia közvetlenül a fém felületen jelenik meg. Ez az új kortárs design, gyönyörű megjelenítési forma különösen alkalmas a modern, letisztult enteriőrökben. Ez a termék kiemelkedő, nem csak esztétikai szempontból, hanem maga az anyag erőssége és tartóssága okán is. A technika a kép számára fémes, prémium minőségű megjelenést kölcsönöz. Lenyűgöző, semmivel össze nem hasonlítható 3D hatású látványt produkál.

További információk

Kollekciók

A legmagasabb értéket képviselő alkotások lelőhelye ez a kollekció. Azokat a képeket tartalmazza, amik művészi értékükkel kiemelkedőek. Az itt látható képek közül több, neves fotópályázaton elismert mű is szerepel. A kollekció kiemelkedő alkotása az Urban Symmetry sorozat, amely a művészi és a mértani látásmód átgondolt és kidolgozott keveréke. Ez a sorozat a Sony World Photography Awards 2017 fotópályázat Architecture kategóriájának díjazott darabja.

Mint a kollekció neve is elárulja, az itt található alkotások limitált, azaz előre meghatározott példányszámban kerülnek elkészítésre.  Minden képnél feltűntetésre került hogy hány darabban lett limitálva a kiadása. Megtalálhatók itt a régi idők érzetét keltő, polgári lakásokba illő darabok éppúgy, mint a napjainkban igen divatost loft-jellegű, ipari enteriőrökhöz leginkább passzolók.

Amikor már csak a falak üresek, az itt látható alkotások között mindenki megtalálhatja az általa kigondolt, megálmodott utolsó részletet amivel díszíteni szeretné környezetét. Mivel egyetlen művész által készített képeket forgalmazunk, így az ebben a kategóriában lévő képek is biztosítják az egyediséget, egy színfoltot a hálószobába, egy modern részletet a nappaliba.

Szállítás

A kiválasztott faliképeket kérheti kiszállítással. Budapest területén díjtalan. 

Szállítási határidő: körülbelül 10-20 nap

q

Vásároljon szabadon

A webshopunkban leadott rendelések az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetők függetlenül attól hogy magánszemélyként vagy cégként vásárolt nálunk.
MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
​Ha külsérelmi nyomot (pl. benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről. Mindenképpen tartsa meg a termék csomagolását, illetve az eredeti számlát.

Biztonságos fizetés

Minden kártyás fizetés (Visa, Mastercard) banki tranzakcióját a PayPal, a vezető fizetési rendszer végzi. A banki adatok titkosítva vannak (SSL technológia). A banki adatai semmilyen körülmények között nem kerülnek nyilvánosságra vagy harmadik fél kezébe.
A fizetés történhet:
• Bankkártyával – PayPal rendszerén keresztül
• Banki átutalással saját bankfiókból

Felfüggesztés és tanúsítvány

A stabil hátlap és az integrált felfüggesztő rendszer segítségével a kép lenyűgöző hatást mutat, úgy tűnik hogy lebeg a falon. A kép csak illusztráció, ettől eltérő kinézet is lehet.

Minden képünk hátuljára felkerül a képhez tartozó dokumentáció leírása szignóval ellátva. Ez a matrica a tanúsítvány, amelyen láthatóak az alkotás pontos adatai, sorszáma, címe, valamint a fotográfus aláírása.

Színgarancia

A giclée nyomat – ma már inkább az “archival pigment print” a helyes megnevezése – olyan anyagokra készül, amik természetes alkotórészeik miatt nem öregednek, pl. savmentes matt papírok, baryt fotópapír, valamint olyan festékkel történik a nyomtatás aminek tartóssága 80 évig garantált.

Látványterv szolgáltatás

Vajon illik majd a kép az enteriőrbe? Ha felmerül Önben a kérdés, igényelje látványterv készítés szolgáltatásunkat, amely megkönnyíti a lakásdekorációt! Amennyiben elküldi részünkre a dekorálandó falfelület fotóit e-mailben a választott kép nevével, munkatársaink elkészítik Önnek a digitális illusztrációt, ezzel is segítve a megfelelő alkotás megtalálását.

E-mail: info@focusgallery.hu