WEBSHOP VAGY GALÉRIA

Amennyiben konkrét elképzelése van és véglegesen döntött egy kép mellett, válassza bizalommal webshoppunkat! Vásárlását számos szolgáltatásunkkal tesszük kényelmessé és biztonságossá: megbízható fizetési és kiszállítási rendszerünk garantálja a minőséget, ezenkívül, ha az online vásárlást preferálja, de esetleg szüksége van némi inspirációra, kérje látványterv-készítés szolgáltatásunkat. Ha azonban mégis a személyes meggyőződés híve, várjuk Duna-parti galériánkban! Ha ellátogat hozzánk, alaposan megfigyelheti a színeket, a kivitelezéshez felhasznált anyagokat, illetve az alkotás kisugárzását, amely szintén döntő jelentőségű lehet a kép kiválasztásakor.

EXKLUZÍV KOLLEKCIÓ

A legmagasabb értéket képviselő alkotások lelőhelye ez a kollekció. Azokat a képeket tartalmazza, amik művészi értékükkel kiemelkedőek. Az itt látható képek közül több, neves fotópályázaton elismert mű is szerepel. A kollekció kiemelkedő alkotása az Urban Symmetry sorozat, amely a művészi és a mértani látásmód átgondolt és kidolgozott keveréke. Ez a sorozat a Sony World Photography Awards 2017 fotópályázat Architecture kategóriájának díjazott darabja.

LIMITÁLT KOLLEKCIÓ

Mint a kollekció neve is elárulja, az itt található alkotások limitált, azaz előre meghatározott példányszámban kerülnek elkészítésre.  Minden képnél feltűntetésre került hogy hány darabban lett limitálva a kiadása. Megtalálhatók itt a régi idők érzetét keltő, polgári lakásokba illő darabok éppúgy, mint a napjainkban igen divatost loft-jellegű, ipari enteriőrökhöz leginkább passzolók.

NYITOTT KOLLEKCIÓ

Amikor már csak a falak üresek, az itt látható alkotások között mindenki megtalálhatja az általa kigondolt, megálmodott utolsó részletet amivel díszíteni szeretné környezetét. Mivel egyetlen művész által készített képeket forgalmazunk, így az ebben a kategóriában lévő képek is biztosítják az egyediséget, egy színfoltot a hálószobába, egy modern részletet a nappaliba.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ FOTÓNYOMAT

A printek a művészi szinten leginkább elfogadott, Canson Baryta Photographique art papírra történő Giclée nyomtatással készülnek. A Giclée művészi nyomat készítése a nyomtatás új, korszerű módja, mely megfelel a művészek, a gyűjtők és a múzeumok legmagasabb elvárásainak.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ FOTÓNYOMAT ALUMÍNIUM LEMEZ HORDOZÓN

3 mm-es alumínium lemezre kasírozott, Canson Baryta Photographique art prémium minőségű, rendkívül széles színskálájú és mélységű fotónyomat. Ugyanúgy mint a többi képnél speciális akasztó kerettel van ellátva, ami nem csak a felfüggesztésért felelős, hanem lebegni láttatja a képet a falon.

FOTÓNYOMAT AKRIL ÜVEG FELÜLETTEL, FOREX LEMEZ HORDOZÓN

UV stabil, és kitűnőek a optikai tulajdonságai, fényáteresztő képessége. Az akril üveg felület a fotográfia hihetetlen színmélységét és intenzitását emeli ki. Sokkal könnyebb mint a hagyományos üveg és törhetetlen. Ez a technikai megoldás a legmagasabb minőséget és eleganciát biztosítja.

Alumínium Print

Direkt nyomtatás szálcsiszolt alumínium lemezre. Az egyik leglátványosabb eredményt produkáló technika. Lényege, hogy a fotográfia közvetlenül a fém felületen jelenik meg. Ez az új kortárs design, gyönyörű megjelenítési forma különösen alkalmas a modern, letisztult enteriőrökben. Ez a termék kiemelkedő, nem csak esztétikai szempontból, hanem maga az anyag erőssége és tartóssága okán is. Ezen technikával készülő fotónak egy különleges fémes, prémium minőségű megjelenést kölcsönöz. Lenyűgöző, semmivel össze nem hasonlítható 3D hatású látványt produkál.

Szállítás vagy Galéria?

A kiválasztott képeket kérheti kiszállítással, vagy átveheti személyesen a galériában.

Galériában az átvétel INGYENES!
Házhoz szállítás: 50 000 Ft vásárlás alatt biztosítjuk az Ön számára a lehetőséget, hogy díjmentesen kiküldjük a csomagot az otthonába. 50 000 Ft összegű vásárlás alatt Budapest terültén 5 000 Ft, Magyarország területén 10 000 Ft a szállítási díj.

Szállítási idő: 2-3 hét

 

q

Vásároljon szabadon

A webshopunkban leadott rendelések az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetők függetlenül attól hogy magánszemélyként vagy cégként vásárolt nálunk.
MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
​Ha külsérelmi nyomot (pl. benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről. Mindenképpen tartsa meg a termék csomagolását, illetve az eredeti számlát.

Biztonságos fizetés

Minden kártyás fizetés (Visa, Mastercard) banki tranzakcióját a PayPal, a vezető fizetési rendszer végzi. A banki adatok titkosítva vannak (SSL technológia). A banki adatai semmilyen körülmények között nem kerülnek nyilvánosságra vagy harmadik fél kezébe.
A fizetés történhet:
• Bankkártyával – PayPal rendszerén keresztül
• Banki átutalással saját bankfiókból

Felfüggesztés és tanúsítvány

A stabil hátlap és az integrált felfüggesztő rendszer segítségével a kép lenyűgöző hatást mutat, úgy tűnik hogy lebeg a falon. A kép csak illusztráció, ettől eltérő kinézet is lehet.

Minden képünk hátuljára felkerül a képhez tartozó dokumentáció leírása szignóval ellátva. Ez a matrica a tanúsítvány, amelyen láthatóak az alkotás pontos adatai, sorszáma, címe, valamint a fotográfus aláírása.

Színgarancia

A giclée nyomat – ma már inkább az “archival pigment print” a helyes megnevezése – olyan anyagokra készül, amik természetes alkotórészeik miatt nem öregednek, pl. savmentes matt papírok, baryt fotópapír, valamint olyan festékkel történik a nyomtatás aminek tartóssága 80 évig garantált.

Látványterv

Vajon illik majd a kép az enteriőrbe? Ha felmerül Önben a kérdés, igényelje látványterv készítés szolgáltatásunkat! Amennyiben elküldi részünkre a dekorálandó falfelület fotóit e-mailben a választott kép nevével, munkatársaink elkészítik Önnek a digitális illusztrációt, ezzel is segítve a megfelelő alkotás megtalálását.

E-mail: info@focusgallery.hu