Az Év Honlapja díjas a webshopunk!

Idén áprilisban elindítottuk online áruházunkat, az elmúlt hónapokat pedig sikerrel zártuk: látogatóink visszajelzései alapján galériánk legújabb szolgáltatása könnyű és biztonságos lehetőséget biztosít a vásárlásra. Emellett a múlt héten hatalmas szakmai elismerést is kaptunk: 2017-ben fejlesztésünk Az Év Honlapja pályázat E-kereskedelem kategória legjobbjának bizonyult.

Idén 16. alkalommal került megrendezése az magyar online marketingkommunikáció legrangosabb eseménye, amelyen szakmai zsűri szigorú szempontok alapján értékeli a beérkezett pályázati anyagokat, és választja ki a legkiemelkedőbb digitális „alkotásokat”.

Galériánk az E-kereskedelem kategóriában indult, amelyen 24 másik webshop is képviseltette magát (A díjazottak listája az alábbi linken tekinthető meg).

A bírák széleskörűen vizsgálták a jelentkezőket, ugyanis legfontosabb szempontok mellett, mint a design, a User Experience, és a reszponzivitás, a kreativitásra és a weboldalt támogató szöveges tartalomra is hangsúlyt fektettek.

Az alkotók célkitűzése az volt, hogy olyan, kiemelkedő művészi értékeket képviselő fotográfiákat kínáljanak látogatóik számára, amelyeket a legmagasabb technikai színvonalon készítenek el. Szeretnék ezeket az alkotásokat élőben is megmutatni, mert a fotográfiák csak igazán közelről szemlélve válnak valóságossá és mutatják meg igazi arcukat, valódi kisugárzásukat. Érdekes átmenetet jelent ez a honlap a művészeti galériák intim világa és a kereskedelmi forgalmazás materializmusa között. Ízléses, visszafogott design és jól átlátható navigációs felület mutatja be a galéria által forgalmazott művészi fotókat, valamint a webshopion keresztül több formátumban és különböző technikai kivitelezésben vásárolhatók meg a fényképek.
23551251_1900104656670317_8878350895049746548_o

A Focus Gallery nevében köszönjük az elismerést!

Válasszon otthonába vagy irodájába egy egyedi alkotást akár online!

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Return to shop