Fedezze fel Olaszország rejtett kincseit a Focus Gallery-vel!

Galériánk legnépszerűbb darabjai a gyönyörű Olaszországot örökítik meg: a fotográfiák között megtalálja a mediterrán dombok lágy hullámait, a színes háztetőket és a hangulatos utcácskákat is. A képek tagadhatatlanul magukkal hozzák a napsütötte nyarat és bármilyen teret otthonossá varázsolnak. Legújabb blogbejegyzésünkben a sorozat 8 darabját mutatjuk be.

Természet ihlette fotográfiák

Csempéssze lakásába a természet végtelen nyugalmát tájképeinkkel! Az élénk színvilágú, zöldellő vidék látványa barátságos atmoszférát teremt a modern, letisztult enteriőrökben is. A képek önmagukban is installálhatóak, de sorozatként is remekül mutatnak. 

Tipp: Kombinálja a faliképeket fa felületekkel, természetes anyagokkal és élőnövényekkel!

Az olasz építészet szerelmeseinek

Akár a vidéki falucskák hangulata ragadja meg, akár a nagyobb városok változatos formavilága, galériánkban biztosan megtalálja, amit keres! A változatos színvilágú képek részletgazdagsága miatt a faliképeket érdemes nagy méretben választani, hogy kellő teret kapjanak és megteremthessék sajátos hangulatukat. 

Tipp: Az építészeti formákat érdemes a lakás más pontjain is megjeleníteni, például a kupolák alakjára emlékeztető lámpaburákkal, vázákkal.

Képek urbanistáknak

Cikkünk utolsó két alkotása remek kiegészítője a modern, fiatalos tereknek: letisztult képi világukkal harmonikusan illeszkednek az enteriőr más darabjaihoz, friss, üde hatást keltve. 

Tipp: Mind az Italy No.2-őt, mind a Venice No.1-et érdemes alumínium lemezre kasírozva választani, amely különleges, fémes hatással gazdagítja a faliképet, tovább emelve modern megjelenésüket.

Válasszon otthonába faliképet akár online!

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Return to shop