H.O.M.E. magazin cikk

Egy rövid cikk a H.O.M.E. Magazinban a FOCUS galériáról:

TERMÉSZETESEN!
Hlinka Zsolttal, a Focus Photo Gallery tulajdonosával beszélgettünk.

A Focus Photo Gallery loft jellegű galériáiban elsősorban milyen fotográfiák találhatók? A város- és természetfotók a legjellemzőbbek. Ezek a fotográfiák háromféle prémium kivitelezéssel készülnek, ami által az alkotások még inkább kiemelkedő, központi díszítőelemei lehetnek az egyedi enteriőröknek. A szálcsiszolt alumíniumlemezre direkt nyomással készülő képek pedig igazi kuriózumok.
Milyen paramétereket kell szem előtt tartanunk egy kép vásárlása során? Miként tudják segíteni a vásárlókat a döntésben? A legfontosabb, hogy egy kép stílusban, színvilágban és méretben illeszkedjen az adott térhez. A Focus Gallery látványtervek elkészítésével segíti az érdeklődőket abban, hogy a lehető legjobban láttassa a fotó-enteriőr összképét – és így a kiválasztás is könnyebbé válik.
Egy hálószobába milyen jellegű képeket ajánlana? A háló a lakás legintimebb helyisége, ahová főként természetet ábrázoló képeket javasolnék. Ebben a térben a legfontosabb szempont, hogy az alkotás nyugalmat sugározzon úgy témájában, mint színvilágában. Egyszerűen: jó legyen ránézni.