4 fotográfia Párizs szerelmeseinek

A francia főváros sokak kedvence, nem véletlenül: a gyönyörű épületek, a hangulatos kávézók, a kedves utcácskák könnyedén magával ragadják látogatóikat. Galériánk alkotásai között is számos olyan fotográfia található, amely megörökíti Párizst: mai cikkünkben pedig a város meghatározó eleméről, az Eiffel-toronyról készült képeinket válogattuk össze.

Paris No.1

A sorozat első darabja egy lenyűgöző párizsi látkép. A fotográfia két részre osztható: az épületek szabályos formái élesen elkülönülnek az ég hullámzó felületeitől, a kettőt pedig az Eiffel-torony kecses vonalai kötik össze.

Merry-Go-Round

Az előbbihez képest cikkünk második képe dinamikusabb, bohémebb hangulatot idéz meg: az éjszakai fényekben tündöklő tornyot és a színes körhintát elnézve magunk is a nyüzsgő városban érezhetjük magunkat.

Eiffel No. 1

Harmadik választott képünk kizárólag a szerkezetekre és a szimmetriákra koncentrál. A városi hangulatot maga mögött hagyva, építészeti szempontból vizsgálja az ikonikus tornyot, amely fém, statikus elemei izgalmas párhuzamban állnak az ég organikus formáival.

Eiffel No. 2

Cikkünk utolsó fotográfiája talán a legizgalmasabb darabja a bemutatottaknak. Az absztrakt alkotás egy teljesen új szemszögből tekint az épületre: olyan hatást kelt, mintha egy kaleidoszkópba néznénk.

Inspiráció – Látványterv!

A képek mindegyikét érdemes alumíniumlemez hordozóval választani, mert a fémes csillogás utánozhatatlan extra hatást ad a torony elemeinek.

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Return to shop