ArtHungry közönségdíjas az Urban Symmetry sorozat!

Galériánk művésze, Hlinka Zsolt újabb elismerést tudhat magáénak: ezúttal a legismertebb hazai kreatív közösség pályázatán szerezte meg a legjobb alkotásnak járó közönségdíjat. A második alkalommal meghirdetett ArtHungry-díjra ezúttal fotó és film kategóriában jelentkezhettek a művészek, hogy megszerezzék az arany tetraédert.

Az oldal célja, hogy népszerűsítse a magyar művészetet, és platformot teremthessen az igazán értékes alkotásoknak és alkotóiknak. 2016-ban megalapították az ArtHungry-díjat, amelyet különböző kategóriákban osztanak ki, évente több alkalommal. A díjak nyerteseit többszörösen elismert hazai szakemberek és szakírók választják ki, így biztosítva a nívós színvonalat.

A közösség tagjai is részt vehetnek ebben a folyamatban, ugyanis az általuk leadott szavazatok közül a legtöbbet megszerző alkotást szintén díjazza az ArtHungry csapata, ezúttal galériánk egyik legkedveltebb sorozatát, az Urban Symmetry-t.

Ismerje meg a képeket!

A fotográfiák Duna-parti épületeket mutatnak be, amelyeket környezetükből kiemelve zajmentes, homogén térbe helyeznek. Ám a képek többek egyszerű épületfotónál: ha közelebbről megvizsgáljuk őket, felfedezhetjük, hogy tükrözött részleteket, mesterséges szimmetriákat rejtenek. Az így létrejövő fiktív épületek adják azokat a különleges portrékat, amelyek megtestesítik Budapest formavilágát, építészeti különlegességeit.

A sorozat 2016-ban a Fine Art Photography Awards által meghirdetett nemzetközi fotópályázaton Architecture Professional kategóriában első helyezést ért el, illetve a Sony World Photography Awardson a döntősök közé jutott 2017-ben.

A fényképek limitált darabszámban megvásárolhatóak galériánkban, akár online is.

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Return to shop