Fine Art Photography Awards első helyezett az Auditorium sorozat!

Hatalmas elismerés érte galériánk egyik exkluzív sorozatát, az Auditorimot: a magyarországi színházakat bemutató képek első helyezést értek el a rangos nemzetközi pályázaton professzionális épületfotó kategóriában!

A nyertes kiválasztása több fordulón keresztül történt. A világ minden pontjáról beérkezett, rengeteg pályázat közül kerültek ki azok a jelöltek, akik esélyesek voltak a fődíjra: a pénznyereményen kívül „Az év professzionális szépművészeti fotósa” rangért, a hivatalos kiállításon való részvételért és a nemzetközi sajtóban történő megjelenésért zajlott a verseny.

Ismerje meg a képeket!

A sorozat tagjai limitált darabszámban elérhetőek galériánkban, az alábbiakban pedig röviden bemutatjuk őket.

Az Auditorium középpontjában Hlinka Zsolt egyik kedvelt témája, a szimmetria áll. A fővárosi kulturális élet folyton nyüzsgő pontjait egy egészen új nézőpontból mutatja be: a színpadról, méghozzá üresen!

A színházak így olyan állapotban figyelhetőek meg, ahogyan csak igazán ritkán van lehetősége egy átlagos látogatónak: a részletek és az építészeti megoldások válnak igazán hangsúlyossá, így belső tér formákká, hullámokká és színekké bomlik.

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Return to shop