Galériánk visszatérő szereplője: a Balaton

Ahogyan azt már többször is említettük, fotósunk, Hlinka Zsolt kedvelt témája a víz, kifejezetten a magyar tenger. A fotók elkészítésekor leginkább arra fektet hangsúlyt, hogy minél többet mutasson meg a Balaton ezer arcából. Mai cikkünkben összegyűjtöttük a legkedveltebb darabokat.

Pier – kifinomult elegancia

Pier című fotográfiánkat a szimmetria szerelmeseinek ajánljuk: a letisztult, hatalmas víztömeg közegébe helyezett fém- és faelemekből álló stég tökéletessége földöntúli hatást kelt, amelyet kizárólag a hegyek és a felhők organikus hullámai törnek meg. A messzi horizont, a statikus elemek és homogén felületek egyetlen mozdulatlan pillanatba zárják a Balaton fenségességét. A fotográfia 10 darabos limitációban elérhető galériánkban.

Balaton No.6 – klasszikus megjelenítés

A magyar tengerről készült fotográfiák hatodik darabja a Balaton jól ismert arcát mutatja be: az oly meghatározó formák, vonalak, színek és hangulatok összességét a gyönyörű kompozíció és a harmonikus színvilág teszi teljessé.

Blue Ribbon – Kékszalag

A híres vitorlás versenyt nem szükséges bemutatni: a balatoni élet meghatározó eseményei a különböző sportrendezvények, ilyen a kékszalag is. A fotográfián ezúttal mégsem a mozgás és a dinamika kerül a középpontba, hanem a faktúrák és felületek, melyek különlegességét tovább emeli a fém hordozóra történő nyomtatás, amely fémes csillogással ruházza fel a képet.

Balaton No.4 – színek és formák harmóniája

A sorozat negyedik darabja egy igazán kedvelt pillanatában mutatja be a Balatont: naplementekor. A fotográfia különlegessége, hogy az absztraháció felé tendál: a kompozícióban már csak a formák és színek művészi viszonyai dominálnak. A kép nyitott kollekciónk darabja, így limitáció nélkül elérhető galériánkban.

Inspiráció – Látványterv!

Nézze meg további képeinket a Balatonról!

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Return to shop