Ismerje meg alkotásainkat!

A galériánkban található fotográfiák legtöbbje három témát dolgoz fel: a várost, a természetet és az absztrakt formavilágot. Szeretne betekinteni a kulisszák mögé? Olvassa el cikkünket, amelyben bemutatjuk a három kategóriát és legnépszerűbb darabjait.

1. Város

Művészünk, Hlinka Zsolt igazi urbanista, aki szenvedéllyel keresi a város meghökkentő és rejtett szimmetriáit. A hazai és nemzetközi építészet különleges elemeit felvonultató képeken legtöbbször a kompozícióval játszik: a formák és színek kapcsolatait keresi ahelyett, hogy funkciójukban mutatná be az épületeket.

2. Természet

A város felgyorsult ritmusát néha kénytelenek vagyunk magunk mögött hagyni: így van ezzel művészünk is. A csendes, fenséges képek tökéletesen bemutatják a természet nyugalmát. Ebben a kategóriában a főszereplők a hatalmas víztömegek, hegyvonulatok és a zölden burjánzó növények.

3. Absztrakt

Kifordított és alternatív valóságokba pillanthat be galériánk absztrakt alkotásain keresztül: hagyja, hogy magával ragadják az ismeretlen, mégis ismerős helyszínek és hangulatok!

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Return to shop