Ismerje meg Horizon sorozatunkat!

Új hét, új képbemutató: a kiválasztott sorozat ezúttal a Horizon, amely főszereplői a levegő, a föld és a víz. Az alkotások különböző tájakat mutatnak be, különböző évszakokban és napszakokban: találkozhatunk a fotográfiák között harsány naplementével, vihar előtti borongós esti tájjal és mediterrán színekben pompázó déli napsütéssel is. A közös pedig a meghatározó, állandó kompozíció, amely egységes sorozattá fűzi a változatos színvilágú képeket.

Harmónia és egyensúly

Galériánkban visszatérő elem a szimmetria, amelyek a Horizon-képeken is megjelennek. Az urbanista darabokkal ellentétben azonban sokkal lágyabb, finomabb formában köszönnek vissza: elmosódó, egymásba olvadó sávokként, amelyeket a vízben tükröződő ég formál meg. A képek különlegességét tehát ezek az ügyesen elkapott természetes szimmetriák és szabályos elemek adják.

Finom absztraháltság

Bár a fotográfiákon jól felismerhető a víztömeg, a szárazföld, a felhők vagy éppen az égbolt, mégsem közismert formájukban jeleníti meg őket az alkotó. Sokkal inkább részeikre bontja, és a színek, kontrasztok, elmosott vagy éppen határozott vonalak egymáshoz fűződő viszonyait helyezi a középpontba.

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Return to shop