Lakásdekoráció egyszerűen – képet a falra!

Képeink nagy részét lakásokba, irodákba ajánljuk, amely magában hordozza, hogy nem elég meglátni és megszeretni egy alkotást, gondolni kell arra a térre is, ahová később installálni szeretnénk. Egy kellően és alapos meggondoltsággal kiválasztott falikép ugyanis összefoghatja az otthon különböző elemeit, megkoronázva a kompozíciót, amelyet a különböző bútorokból, anyagokból és színekből alkottunk.

A következőkben belső tereket mutatunk be, amelyekbe galériánk kiemelkedő alkotásait helyeztük, és elmondjuk, milyen irányelvek alapján esett rájuk a választásunk.

1. Az urbanisták temploma

A feketék és fehérek uralta enteriőr meghatározó elemei a hatalmas, egybefüggő felületek, amelyeket a városi építkezés jellemző anyagai alkotnak: fém, beton és műanyag. A homogén elemeket ellensúlyozandó, részletgazdag alkotást választottunk, amely szintén az urban stílust hordozza magában. A falikép továbbviszi a lakás elegáns letisztultságát, de a rajta megjelenő piros fény játékos hatást kelt az azonos színű székkel.

A fotográfia az Underground Symmetry tagja, tekintse meg a képet és a sorozat további alkotásait:

2. A bohém skandináv otthon

Második belső terünk egy újabb letisztult, azonban hangulatában teljesen eltérő darab. Az oly népszerű skandináv lakásdekoráció jegyei a különböző fa- és szövetfelületek használata, a játékos formavilág és az „elegáns” otthonosság. Színvilága is meghatározó: a fehérek, kékek és barnák egységét csak egy-két okosan elhelyezett élénk felület töri meg. Az enteriőrbe helyezett képünk a kékek megszámolhatatlan árnyalataival tökéletes illeszkedik az előbb említett harmóniába, és a képen látható hasonló színű kanapéval pedig remek kompozíciót alkot.

Az alkotás a Balaton sorozat tagja, tekintse meg a képet és a sorozat további alkotásait:

3. Könnyed elegancia

Ha sem a túlzott minimalizmus, sem a bohém otthonosság nem szól a szívéhez, harmadik enteriőrünk biztosan elnyeri tetszését: a kellemes, feketés-barnás színvilágú teret a bézs szőnyeg és az arany díszpárna tesz otthonossá, azonban szoba éke egyértelműen Auditorium No.6 című képünk. Az elegáns, arányokat és nemes anyagokat megjelenítő fotográfia fogja össze a tér bútorait, és teremti meg egyedi és elegáns kisugárzását.

Az alkotás az Auditorium sorozat tagja, tekintse meg a képet és a sorozat további alkotásait:

4.Egy tér az organikus lakásdekoráció szerelmeseinek

Negyedik témánknak az organikus és mesterséges formák tökéletes harmóniáját választottuk. A homogén, tiszta fehér falak ellentéte a meleg színű drapériákkal, bútorokkal és a növényekkel otthonos, mégis modern közeget alkot, amelyet természet ihlette fotográfiánk, a Wild No.3 koronáz meg. Az absztrakt falikép kiemeli a fa felületeket és friss, elegáns megjelenést kölcsönöz.

Az alkotás a Wild sorozat tagja, tekintse meg a képet és a sorozat további alkotásait:

Mindegyik képnél talál inspirációs látványtervet ami segít a térben való lehelyezésében. 

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Return to shop